کامپوزیت مناسب چه دندان هایی است؟
کامپوزیت مناسب چه دندان هایی است؟
Blog Article
ترمیم دندانهای جلویی: به دلیل ظاهر زیبا و توانایی تطابق با رنگ دندانها، کامپوزیت مخصوصاً برای ترمیم دندانهای جلویی (دندانهای قابل رویت) مورد استفاده قرار میگیرد.
ایزوله کردن دندانها (کنار نگهداشتن لبها، گونهها و لثه): برای جلوگیری از آلودگی دندانها به بزاق و دسترسی بهتر به سطح دندانها، لبها، گونهها و لثهها کنار نگهداشته میشوند.
یکی از عوارض کامپوزیت دندان، میتواند آسیبپذیری دربرابر تغییر رنگ و لکهگرفتن با گذر زمان باشد؛ درحقیقت با گذشت زمان، ممکن است که کامپوزیتها رنگ گرفته و دچار غییرات رنگی شوند.
ترکیب مزایای ترمیم کامپوزیت مستقیم با ونیرهای کامپوزیت پیشساخته
این ویزیتها به پزشک اجازه میدهند تا ماندگاری و سلامت ترمیم را ارزیابی کرده و در صورت لزوم ترمیمات لازم را انجام دهد.
به عنوان مثال، افرادی که دندانهای برجسته نسبت به لثه دارند یا دندانهای نامنظم دارند، نمیتوانند گزینههای مناسبی برای این درمان باشند.
طیف وسیعی از رنگها، صیقلپذیری بالا و خواص فیزیکی عالی
قطعا مهارت دندانپزشک در اجرای کامپوزیتدندان، روی فرم و زیبایی آن تاثیر دارد. اما نکته مهم این است که هزینه دندانپزشک حرفهای نیز بالاتر است.
در کلینیک سریتا امکان پرداخت نقدی یا بهصورت اقساط هزینهها، برای شما فراهم شده است.
این ماده دوام خوبی دارد و امکان تطبیق رنگ و شکل دندان طبیعی را داراست. در کل افرادی که کاندیدای مناسب برای ترمیم با کامپوزیت هستند عبارتند از:
البته باید بدانید که کامپوزیت دندان را میتوان به کمک پالیش ترمیم کرد. در نتیجه اگر مواد غذایی باعث تغییر رنگ کامپوزیت دندانهای شما شدهاند، میتوانید به کمک پالیش آنها را به شکل اولشان باز گردانید.
نوع دوم، کامپوزیت ونیر است که در این مقاله به طور کامل درباره آن توضیحاتی خواهید خواند.
غذاهای چسبناک: غذاهای چسبناک میتوانند به کامپوزیتها آسیب بزنند و باعث جدا شدن آنها از شرایط کامپوزیت دندان سطح دندان شوند.
کامپوزیت دندان به طور کلی بین ۵ تا ۷ سال دوام دارد. با این حال رعایت نکات مراقبتی و تغذیهای پس از کامپوزیت به افزایش طول عمر آنها کمک میکند.